We loves Sharing!

Een aantal maanden geleden ben ik door de vtwonen redactie gevraagd om mee te werken aan de vtwonen loves sharing blogspecial. Natuurlijk wilde ik hier graag aan meewerken, welk elk jaar als het nieuwe nummer van deze special verschijnt is het een walhalla aan inspiratie! Vorig jaar mocht ik ook een productie maken, maar dit jaar ben ik gastredacteur samen met Judith de Graaff. De aanleiding hiervan is dat we beide vorig jaar de vtwonen Meet the bloggers Blog Award hebben gewonnen. Wat leuk dat we dan ook nog bij deze blogspecial op deze manier erbij worden betrokken.

 

Vol ideeën hebben we samen met de redactie van vtwonen gebrainstormd hoe het nummer eruit komt te zien en er waren al diverse layouts gemaakt die we konden bewonderen. Het idee voor mij werd het weergeven van leuke Haagse winkels, zo krijg je een idee waar ik mijn (woon)spullen vandaan haal. Heerlijke restaurantjes en modewinkels mochten natuurlijk niet ontbreken, dus deze staan er ook bij aangegeven. Als aanvulling hierop heb ik ook op mijn blog mijn favoriete Haagse adressen weergegeven, maar dan de longlist... mocht je dus een dagje gaan shoppen in Den Haag, neem dan deze lijst mee :-) Daarnaast staat Yara Francken in mijn bijdrage met een waanzinnig mooie illustratie die ze maakte van onze woonkamer en ik heb eerder een Instagram-lunch bij mij thuis gegeven met zes leuke vrouwen, deze mochten natuurlijk ook niet ontbreken in deze special.

THE-NICE-STUFF-COLLECTOR-INTERIOR-BLOGGER-THEO-BERT-POT_VTWONEN-MAGAZINE_3.jpg

Het leuke aan gastredacteur zijn voor deze special is, is dat we vier andere Instagrammers/Bloggers mochten benaderen om een bijdrage te leveren aan deze special. Ik volg veel mensen op Instagram en houd veel blogs bij, maar deze vier vind ik in het bijzonder erg speciaal: @kiste72 , @odyvet , @steffolsen en @_designtales_ Neem een kijkje in de VT en lees hun verhaal over Instagram, fotografie en volgers. Inspirerend om te lezen.

THE-NICE-STUFF-COLLECTOR-INTERIOR-BLOGGER-THEO-BERT-POT_VTWONEN-MAGAZINE_4.jpg

Na de brainstorm met de redactie ben ik de productie gaan maken, wezen fotograferen bij de winkels, schrijven, overleggen en daar was die dan... een sneakpreview die we op uitnodiging van VT konden bekijken in een leuke strandtent op Zandvoort. Bekijk hieronder een leuke impressie van deze dag met alle bloggers die meewerkte aan deze special.

Ik ben ontzettend benieuwd wat je van het magazine vind, hoop dat je alle enthousiasme en passie kan voelen als je het magazine bekijkt en leest, want ik denk dat ik voor iedereen spreek dat het een feestje was om hieraan me te mogen werken :-)

 

In september komt de nieuwe Blogspecial uit die jaarlijks wordt uitgegeven door vtwonen. Dit jaar ben ik gevraagd om mee te werken aan deze editie en het is echt onwijs leuk geworden. Omdat ik samen met Judith de Graaff (van Joelix blog & Urban Jungle bloggers) de vtwonen Meet the Blogger Blog Award heb gewonnen staan we er ook in met een interview en geven we onze ideeën weer hoe we werken met ons blog en social media. Ter voorbereiding hiervan een klein filmpje waarin ik mijn favoriete (woon)itemns/ideeën/inspiratie weergeef. En die ananas... eruit!! ;-) Laat je me weten wat je ervan vond? Mag ook via mijn Instagram.

Theo-Bert Pot

Interior of Theo-Bert Pot - The Nice Stuff Collector - Instagram @theobert_pot Interieurstylist

http://www.thenicestuffcollector.com
Vorige
Vorige

De kleur, de kleur wordt...?

Volgende
Volgende

Herfst blauw is mijn trend!